reede, 2. november 2018

Vaba aeg

Vabal ajal oleme Meriliniga jalutanud ringi vana linnas ja mujal.




kolmapäev, 31. oktoober 2018

30.10
Сегодня день прошёл отлично . Делали тоже самое , что и 2 недели . Работа нравится , коллектив хороший . Как могут все рассказывают и показывают . Нам не доверяют даже подписать числа в транспортной этикетке , 

esmaspäev, 29. oktoober 2018

29.10
Сегодняшний день прошел так же хорошо как и прошлые дни . Мы продолжаем сортировать товар, упаковывать его, взвешивать и укладывать на поддоны . Сегодня к нам приходил начальник и смотрел как мы управляемся со своей работой. Мы показали как мы упаковали товар и он нас похвалил .
Vaba aeg

Sel nädalavahetusel käisime Egleliga Cordoba loomaaeda avastamas. Ilm ei olnud kõige parem, veidi külm oli ja vihma ei sadanud palju. Arvestades ilma oli loomi isegi palju väljas. Seal oli ahve, linde, tiigreid, lõvisid, jaaguari, elevanti, sebrasid ja muid loomi. 






26.10

Sellel praktikapäeval tuli ka Egleli sinna koolisalongi. Me saime üksteise peal harjutada föönisoengut, tegime sirgendajaga lokke üksteisele ja sain ühele õpilasele teha föönisoengut.
25.10

Praktikapäeval tegin föönisoengut. Alguses pidin nuku peal ja hiljem tegin ühe õpilase peal.


23.10

Sel päeval harjutasin keemilist lokki tegema, hispaanlaste moodi.



Teine praktikapäev

29.10. oli minu teine praktikapäev. Tegin Merilinile lokke fööni ja rullharjaga. Tundus alguses päris lootusetu ettevõtmine aga mida rohkem tegin seda paremini välja tuli.


pühapäev, 28. oktoober 2018

Minu esimene praktika päev

Minu esimene praktikapäev oli 26. oktoober ja sellel päeval tutvusin salongiga ja pigem vaatasin kuidas teised tööd teevad. Tegin lokke Merilinile ja ühele kohalikule õpilasele.